Hoeveel krijg je?

Doe de pensioencheck

Er zijn een paar manieren om snel te checken hoeveel pensioen je hebt opgebouwd en of je pensioen voldoende is voor je wensen/behoeften:

1. Inloggen in Mijn Pensioencijfers

In Mijn Pensioencijfers zie je in één oogopslag wat je aan pensioen hebt opgebouwd bij ons fonds. Voor jezelf en voor je eventuele partner. Mijn Pensioencijfers is namelijk de beveiligde, online omgeving van deze website. Hierin kun je je pensioen bij ons fonds checken en zelf je pensioenzaken regelen. Je logt in met je DigiD.

In Mijn Pensioencijfers zie je ook: 

  • de gegevens van jezelf en de partner die in onze administratie geregistreerd is
  • je Uniform PensioenoverzichtAfkorting voor Uniform Pensioenoverzicht. Dit is je persoonlijke pensioenoverzicht dat je jaarlijks van ons pensioenfonds ontvangt. (UPO)

Lees ook de veelgestelde vragen over het Uniform Pensioenoverzicht. Ga naar de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers en bekijk je pensioenoverzicht online.

2. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van je pensioen ga je naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. Je logt in met je DigiD. Daarna zie je in één oogopslag:

  • je AOW-pensioen van de overheid
  • hoeveel pensioen je hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds of -verzekeraar
  • wat je nabestaanden krijgen als je overlijdt

Op deze site staan zowel bruto- als nettobedragen vermeld. Lees ook de veelgestelde vragen over Mijnpensioenoverzicht.nl.

Vragen?

Heb je vragen over je pensioen of is iets je niet duidelijk na het lezen van de informatie op je Uniform Pensioenoverzicht (UPO) of deze website? Neem dan contact op met de Pensioendesk Sligro bij AZL. De medewerkers kennen alle details van je pensioenregeling en helpen je graag.