Hoeveel krijg je?

Doe de pensioencheck

Er zijn 3 manieren om te checken of je pensioen (via ons fonds) voldoende is voor je wensen/behoeften:

1. Inloggen in Mijn Pensioencijfers

In Mijn Pensioencijfers zie je in één oogopslag wat je aan pensioen hebt opgebouwd bij ons fonds. Voor jezelf en voor je eventuele nabestaanden. Mijn Pensioencijfers is namelijk de beveiligde, online omgeving van deze website. Hierin kun je je pensioen bij ons fonds checken en zelf je pensioenzaken regelen. Je logt in met je DigiD.  

In Mijn Pensioencijfers zie je ook:

  • de gegevens van jezelf en de partner die in onze administratie geregistreerd is
  • het pensioen dat je kunt bereiken bij ons als je situatie niet verandert en je doorwerkt tot de pensioenrichtleeftijd van 67 jaar
  • je Uniform PensioenoverzichtAfkorting voor Uniform Pensioenoverzicht. Dit is je persoonlijke pensioenoverzicht dat je jaarlijks van ons pensioenfonds ontvangt. (UPO) (Wat is dat?)

2. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van je pensioen ga je naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. Je logt in met je DigiD. Daarna zie je in één oogopslag:

  • je AOW-pensioen van de overheid
  • hoeveel pensioen je hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds of -verzekeraar
  • wat je nabestaanden krijgen als je overlijdt

Op deze site staan zowel bruto- als nettobedragen vermeld. Lees ook de veelgestelde vragen over Mijnpensioenoverzicht.nl.

3. Zelf je pensioenopbouw uitrekenen

Je kunt ook zelf de rekensom maken van het pensioen dat je bij ons fonds opbouwt. Ga naar de uitleg.

Vragen?

Heb je vragen over je pensioen of is iets je niet duidelijk na het lezen van de informatie op je Uniform Pensioenoverzicht (UPO) of deze website? Neem dan contact op met de Pensioendesk Sligro bij AZL. De medewerkers kennen alle details van je pensioenregeling en helpen je graag.